Español (spanish formal Internacional)Catalan
facebook cat

 
logo cabecera cat

  PRESENTACIÓ

Luis carb 01


» Veure perfil professional

La meva trajectòria personal ha anat modulant i creant un estil personal d'entendre la psicoteràpia i el cos com a elements inseparables. Si bé vaig començar la meva marxa professional en l'àmbit de la construcció després de la meva formació com a Enginyer de Camins, Canals i Ports, aviat em vaig adonar que el meu camí professional no anava per aquests rumbs.

 

El meu cos buscava alternatives a diferents dolors i situacions difícils que van fer que a poc a poc m'anés ficant al món de les diferents tècniques corporals i també de la Gestalt, la qual cosa va fer que al final fongués tots dos camins terapèutics, creant un estil de psicoteràpía Gestàltica més centrada en el aspecte corporal. D'aquí em vaig llançar a explotar una de les coses que la vida m'ha anat regalant contínuament: les meves ganes de ballar i d'expressar a través del moviment.

 

És per aquí per on em moc actualment, barrejant qüestions expressives, corporals i gestàltiques, i fruit d'això són les classes obertes, on poder anar entrant en aquesta forma de treball més lúdic, però no per això menys profund; i també la formació TCI, on col·laboro amb un equip de professionals del treball corporal i terapèutic que s'han convertit en companys i amics. El seu treball i el meu en conjunció han creat una alternativa de creixement personal molt potent i creativa.

 

Luís Carbajal

Coordinador i director de "Punto de Encuentro"

 

 

 

Accedir © Tots els drets reservats