POSTGRAU EN TCI > 22a PROMOCIÓ

Informació
Contingut
Inscripcions
Equip docent
Dates tallers
Lloc

Informació general

Objectius

Un dels objectius principals és el desenvolupament personal a través del coneixement d’un mateix, utilitzant com a eina principal el cos.

Per això presentem una sèrie de treballs eminentment corporals des de diferents enfocaments i impartits per diversos professionals.

A través de l’experiència, es pot obtenir un bagatge personal que permeti una millora en la comprensió global d’un mateix integrant aspectes físics, psíquics i emocionals. El fil conductor és el propi procés personal.

Millorar la comprensió i l’afinament de la sensibilitat és molt útil a l’hora d’aplicar-ho en la nostra vida quotidiana, en el nostre treball, en les nostres relacions i en l’entorn que ens envolta. L’altre objectiu principal és desenvolupar un espai on aprendre a treballar l’àmbit expressiu en grup, mitjançant diferents tècniques tant del camp de l’expressió corporal com de l’àmbit terapèutic.

També busquem l’enriquiment personal mitjançant la integració de diferents enfocaments i tècniques perquè la persona pugui crear la seva pròpia estratègia a l’hora d’abordar els seus problemes.

Metodologia i estructura

Aquest postgrau, amb el reconeixement de l’INEFC (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya), comença el gener del 2022 i finalitza el juny del 2023, amb una trobada de cap de setmana cada quatre setmanes més o menys.

El total d’hores de la formació és de:

260 h. presencials 30 h. no presencials 15 h. semipresencials

Avaluació final i diplomes

Els alumnes que quan acabin el postgrau hagin demostrat un bon aprofitament del curs, hagin assistit a un mínim del 80% del total de la formació i hagin presentat la memòria continuada, que es demana després de cada trobada i de la classe d’expressió corporal, obtindran el títol de postgrau (si són diplomats o llicenciats) o el diploma d’extensió universitària (si no tenen aquesta titulació), atorgat per l’INEFC, i també un diploma de formació en Treball Corporal Integratiu.

Informació
Contingut
Inscripcions
Equip docent
Dates tallers
Lloc