TERÀPIA INDIVIDUAL

Per a mi, la majoria dels malestars que tenim avui dia són causats pel judici que fem de determinades parts del nostre ésser, des de com som, fins a com actuem i com ens relacionem.

Hi ha moltes maneres d’enfocar el procés personal. El meu camí personal i professional m’ha portat a integrar la psicoteràpia Gestalt amb diferents eines corporals i expressives per poder acompanyar en el procés del canvi de mirada cap a tu mateix, perquè el veritable monstre es troba precisament en el judici dels ulls que miren.

La teràpia individual és un espai on pots abordar des de diferents angles les dificultats per poder estar el més present en el teu dia a dia i així poder canviar la manera de tractar-te i de veure’t.

La teràpia individual no és una altra cosa que el camí per aprendre a mirar-te amb el cor.

La meva manera particular de treballar individualment és combinar la psicoteràpia Gestalt amb diferents tècniques corporals (bioenergètica, mètode Grinberg, reflexologia, etc.), perquè per a mi el cos ha estat un dels elements més rics a l’hora d’aprendre i netejar la mirada cap a “el meu monstre”.